Privacy Policy

Mitä teemme?

Olemme tulisijavaluja myyvä yritys ja nettiosoitteemme on https://svtvalut.net Pyrimme myymään asiakkaillemme tuotteita mahdollisimman turvallisesti. Emme käytä sivustoillamme maksuvälinneenä luotto tai pankkikortteja.

Evästeet

Keräämme yhteistyökumppaniemme, kuten Googlen ja Facebookin, kanssa sivustomme käytöstä tietoa, jota hyödynnämme analytiikkaan ja suostumuksellasi myös markkinoinnin kohdentamiseen. Kerätty tieto sisältää:

  • sivustolla käytetyt hakutermit
  • klikatut linkit ja katsellut tuotteet
  • ostoskoriin lisätyt ja sieltä poistetut tuotteet
  • tehtyjen tilausten tuotetiedot.
  • pseudonymisoituja tunnistetietoja, kuten tilausnumero

Nämä tiedot auttavat meitä kehittämään palveluamme sekä tarjoamaan sinulle kiinnostavampia tuotteita ja parempia tarjouksia.

Media

Jos lataat/lähetät nettisivustolle, sinun tulee olla tietoinen ettei kuvat sisälllä paikantamiseen tarvittavaa tietoa (EXIF GPS) . Nettisivustolla vierailevat voivat ladata sivustolla olevia kuvia.

Sinulla on oikeus kaikkeen sinua koskevaan tietoon ja sen poistamiseen.

Jos olet tai olet ollut asiakkaana on sinun nimesi, osoitetietosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi meillä. Säilytämme tietojasi, sillä tarvitsemme tietojasi esimerkiksi takuu tai reklamaatio asioissa. Pyrimme kuitenkin arvioimaan tilanteen tietojen säilyttämiseen tapauskohtaisesti.

Mihin tietoja lähetetään?

Emme välitä henkilökohtaisia tilaustietoja koskaan kolmansille osapuolille.